Adatvédelem

Cégünk számára kiemelt fontosságú cél a látogatóink által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme és a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, gondoskodunk azok biztonságáról, megtesszük az ehhez szükséges technikai intézkedéseket.

A regisztráció során kizárólag a rendeléshez szükséges adatokat kérjük megadni. Az alábbi, regisztráló által megadott személyes adatokat kezeljük: vásárlóink családi-és utóneve, lakcíme, email címe, telefonszáma, születési ideje, valamint szállítási címe.

Regisztrált ügyfeleinknek semmikor, semmilyen kéretlen (spam) levelet nem küldünk. Regisztrált ügyfeleink kizárólag a regisztrációhoz és a rendeléshez feltétlenül szükséges leveleket kapnak. A regisztrációt és ezzel együtt minden személyes adatot írásos kérés alapján bármikor törölhetünk, illetve az adatok törlődnek a törvényben meghatározott adattárolási határidő lejártakor.

Az Inda Ruhatára webáruház és vásárlói közös érdeke, hogy a megadott személyes adatok pontosak és időszerűek legyenek. A megadott személyes adatok valódiságáért az Inda Ruhatára felelősséget nem vállal.

Hírlevelünket kizárólag a feliratkozottaknak küldjük el. Minden egyes kiküldött hírlevél tartalmaz leiratkozó linket is.

Semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek sem vásárlói, sem hírlevél-olvasói adatokat. Az Inda Ruhatára a személyes adatok kezelését az adatkezelő székhelyén végzi. A vásárlási szerződés teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges adatokat kizárólag a szállítási alvállalkozónak adjuk át, ezen túlmenően a személyes adatok továbbításra nem kerülnek.

Az ide vonatkozó jogszabályok:

- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;

- Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény

- Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény;

- 2008. évi XLVIII.trv. a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól