Rólunk

Budapesthez közeli kisvárosban élünk három gyermekünkkel, és négylábú barátainkkal. Szeretjük a vidék csendjét, harmóniáját, és kihasználjuk a főváros adta lehetőségeket is.
 
A varrás nálunk családi hagyomány, az édesanyámtól tanultam mindent, ő pedig a saját édesanyjától. Bár gyermekkori álmom volt a ruhakészítés és tervezés, nagy vargabetűt téve jutottam el a mostani hivatásomhoz.
 
A csodálatos magyar motívumkincset és díszítőművészetet kissé a saját ízlésemre formálva készítek természetes alapanyagú, hétköznapi és ünnepi viseleteket kislányoknak, nagylányoknak.
Mindent, ami itt az oldalon vagy a vásárokban látható, mi tervezünk 
és készítünk: szeretettel és a lehető legjobb tudásunkkal.
 
A munkámban rengeteg támogatást kapok a családomtól. A lányok a műhelyben és a rendezvényeken segítenek, a fiúk a logisztikai és az informatikai teendőket vállalják át tőlem.
 
Böngészd át a weboldalunk kínálatát, és válassz valami szépet magadnak, vagy szeretteidnek! Ha szívesebben vásárolnál élőben, nyáron több helyen is megtalálsz az országban, a Vásárnaptár menüpontban tájékozódhatsz erről.
Nagykátai műhelyemben is szeretettel várlak, hétköznapokon. Kérlek egyeztessünk érkezésed előtt az alábbi telefonszámon: 70/4579732
 
 
Nekeczki Nikolett és Kovács Krisztián
 
Inda ruhatára